НОВИНИ

Великденски базар


Децата от ДГ "Май" участваха в отбелязването на Седмицата на гората, по инициатива на РДГ-Кюстендил, която тази година беше под мотото „Децата и гората на България за бъдещето на зелена Европа“. С игри и настроение, малчуганите добиха нови знания, засадиха дървета и храсти, и разбраха от служитите на РДГ, че всички гори са засадени дърво по дърво от хората. В рамките на образователната инициатива „Растем заедно с нашата гора“ децата от ДГ „Май“ засадиха своите- дървесни ружи, брези и кипариси. Служители на Регионалната дирекция по горите показаха на децата игрите- "Горски пожар "и "Опазване на природата".


По случай светлия християнски празник Великден, Детска градина „МАЙ“ Ви кани на великденски спектакъл и благотворителен базар, които ще се проведат в читалище „Братство“ на 12.04.2017г./сряда/ в 17.00 часа ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Новата учебна 2016 – 2017г.бе открита на 15.09.2016г. в двора на детската градина с кратка програма ,изпълнена от децата от Подготвителните групи
Допълнителните педагогически дейности през учебната 2016 – 2017г. ще бъдат:
• Английски език
• Народни хора
• Религия-безплатно
• Футбол
• Изобразителни и приложни дейности
• Логопед

На 17.02.2017г. подготвителните групи присъстваха на открита практика в читалище „Братство“, подготвена от колежката Даниела Младенова – главен учител в ДГ Славейче на тема "Васил Левски".

На 17.02. 2017г. децата от гр.“Буратино“ и гр.“Иглика“ посетиха паметника на Васил Левски в центъра на гр. Кюстендил по случай 144 години от обесването му. В знак на признателност децата поднесоха цветя и рецитираха стихотворението на Цветан Ангелов "Левски".

Покана

Дейност на Обществения съвет и организация на работа

Годишен_план_2016-2017г на ДГ МАЙ

Правилник на дейноста на ДГ МАЙ

Програмна система на ДГ МАЙ

СТРАТЕГИЯ на ДГ МАЙ